Home » Counter Strike 2 bestaat echt en lanceert deze zomer

Counter Strike 2 bestaat echt en lanceert deze zomer

Valve heeft Counter-Strike 2 onthuld en komt deze zomer uit.

Een officiële releasedatum is niet bekendgemaakt, maar Valve zegt dat Counter-Strike 2 een gratis upgrade zal zijn voor iedereen die Counter-Strike: Global Offensive bezit. En als je Counter-Strike: Global Offensive wel bezit, kun je vanaf vandaag deelnemen aan een beperkte test voor Counter-Strike 2. Tijdens deze testperiode zegt Valve dat het “een subset van functies zal evalueren om eventuele problemen op te lossen vóór de wereldwijde release.”

Het bedrijf zegt ook: “Counter-Strike 2 is de grootste technische sprong voorwaarts in de geschiedenis van Counter-Strike en zorgt voor nieuwe functies en updates voor de komende jaren.”

Counter-Strike 2 draait in de Source 2-engine, die tools en weergavefuncties heeft “beschikbaar voor makers van gemeenschapskaarten om het bouwen, experimenteren en itereren te vergemakkelijken.” Er zal ook een Source 2 Item Workshop zijn, en deze zal op een later tijdstip beschikbaar zijn tijdens de Counter-Strike 2 beperkte test.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: