Home » De stemacteur van Bowser komt naar Heroes Made in Asia

De stemacteur van Bowser komt naar Heroes Made in Asia

Scott Burns, de stem van Bowser, zal een bezoekje brengen aan Heroes Made in Asia.

Opnieuw kondigt Heroes Made in Asia een bijzondere special guest aan voor het evenement op 6 en 7 mei in de Evenementenhal Gorinchem. Niemand minder dan stemacteur Scott Burns, bekend van iconische Super Mario Bros. slechterik Bowser, is te gast tijdens het Aziatische popcultuur evenement. Bowser is niet alleen te horen in de Free To Play gaming area of tijdens het Super Smash Bros. Ultimate-toernooi, maar zal daarnaast ook door de zaal galmen vanaf de Main Stage.

De eerste ervaringen als stemacteur waren voor Scott Burns simpelweg zijn Fred Flintstone pop te laten “praten”. Iets later, toen de technologie rondom graphics in videogames steeds verder vorderde, werd Scott de stem van Fatty Bear en verschillende stemmen in onder andere Putt-Putt en Freddi Fish. Daarnaast is hij te horen in games die meer gericht zijn op volwassenen, zoals Tron 2.0, TERA en F.E.A.R.2: Project Origin.

In 2002 werd Scott ingehuurd door Nintendo om de eerste Engelse stem van Bowser op te nemen. In totaal is de stemacteur te horen in meer dan 35 Super Mario Bros. spellen. Hoewel Bowser een slechterik is in het verhaal van Super Mario Bros., zorgde deze rol ervoor dat zijn toen 12 jaar oude zoontje Austin hem is gaan zien als zijn grote held. Zijn dochter Haley doet daar nog een schepje bovenop: zij is later ingehuurd om Plum te spelen in een Mario Golf spel. Als we Scott moeten geloven is zijn vrouw April blij dat wij tijdens het Heroes Made in Asia-weekend zijn humor aan mogen horen, in plaats van zijzelf. Er zijn genoeg momenten waarop je zijn humor zou kunnen ervaren; je kunt namelijk tickets kopen voor een meet & greet of een handtekening. Daarnaast is er tijdens het event ook de mogelijkheid om tegen betaling met Scott Burns op de foto te gaan.

Eerder werd stemactrice Cristina Vee Valenzuela, bekend van haar rollen in Genshin Impact en Sailor Moon, al aangekondigd als special guest. Daarnaast is er meer dan genoeg te doen om je het hele weekend te vermaken. Zo kun je je favoriete games spelen in de Free To Play area of deelnemen aan één van de toernooien tijdens het evenement, waar je mooie prijzen kunt winnen. Ook kun je tijdens Heroes Made in Asia genieten van de vele Aziatische lekkernijen bij de Food Market, je favoriete Manga artiesten ontmoeten en je ogen uitkijken tijdens de Cosplay Contest.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.