Home » Bekijk meer dan 20 minuten nieuwe Final Fantasy 16-gameplay

Bekijk meer dan 20 minuten nieuwe Final Fantasy 16-gameplay

Er is nieuwe gameplay getoond van Final Fantasy 16.

De presentatie toonde een flinke hoeveelheid van de flitsende actie-RPG-gevechten die we onlangs hebben mogen proeven in een recente hands-on demo . Hoewel het verhaal begint met het volgen van hoofdrolspeler Clive van in de twintig, zal de plot ook periodes van zijn tienerjaren en dertiger jaren verkennen. We hebben de wereldkaart, verschillende toegankelijkheidsringen en de gevechtskracht van Clive’s trouwe wolvengenoot, Torgal, bekeken .

We hebben ook gekeken naar Cid’s schuilplaats, een groot hoofdkwartier dat later in het spel wordt geopend, waar je uitrusting kunt maken, items in een winkel kunt kopen, speurtochten kunt bekijken, interactie kunt hebben met bondgenoten en vaardigheden kunt oefenen in een speciale trainingsruimte. Ondanks dat ze zoveel pronken, plaagt Square Enix dat Square Enix in de toekomst nog steeds genoeg te delen heeft met betrekking tot verhaalmissies, zijmissies en eindspelinhoud.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.