Home » Live-action Knuckles-serie officieel in de maak

Live-action Knuckles-serie officieel in de maak

Na het succes van Sonic, komt er nu ook een live-action Knuckles-serie.

Maanden voor de première van het zeer succesvolle Sonic the Hedgehog 2 kondigde Paramount plannen aan om een ​​live-action spin-off tv-show te maken met Knuckles in de hoofdrol. Na meer dan een jaar stilte weten we nu dat het project officieel aan de gang is, evenals de cast die de serie tot leven zal brengen.

Sonic the Hedgehog- regisseur Jeff Fowler staat ook aan het roer van deze serie, en hij tweette de bovenstaande afbeelding van de Knuckles clapperboard compleet met de cowboyhoed van het personage die hij opzette in de animatiefilm Sonic the Hedgehog: The Movie uit de jaren 90 . De productie vindt momenteel plaats in Londen, met Sonic the Hedgehog 2-scenarioschrijver John Whittington als hoofdschrijver en uitvoerend producent.

De show zal naar verwachting later dit jaar in première gaan op Paramount+, waarbij Idris Elba zijn rol als Knuckles opnieuw vertolkt. Variety meldt dat andere terugkerende sterren uit de films Adam Pally zijn als Wade Whipple en Tika Sumpter als Maddie. De cast bestaat verder uit Edi Patterson (The Righteous Gemstones), Julian Barratt (Mindhorn), Scott Mescudi (AKA Kid Cudi), Ellie Taylor (Ted Lasso) en Rory McCann (Game of Thrones).

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.