Home » The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom ontvangt patch

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom ontvangt patch

De patch lost problemen op om de gameplayervaring te verbeteren.

  • Probleem opgelost waarbij de speler soms de hoofdqueeste ‘The Closed Door’ niet kon voltooien, zelfs als ze voldeden aan de voorwaarden om verder te gaan met de missie. (Als je dit probleem al bent tegengekomen, kun je de zoektocht voltooien door deze updategegevens te downloaden.)

  • Er zijn verschillende problemen verholpen om de gameplay-ervaring te verbeteren.

Ondanks dat zowel Tears of the Kingdom als Breath of the Wild ongelooflijk solide games zijn, is zelfs Zelda niet immuun voor patches, maar Nintendo heeft de neiging om de veranderingen vaag te houden. Veel van de patch-aantekeningen van Breath of the Wild wezen simpelweg op de updates die het spel een aangenamere ervaring maakten . Het lijkt erop dat het traject van de patch-aantekeningen van Tears of the Kingdom dezelfde dubbelzinnige details zou kunnen krijgen als het tweede opsommingsteken een indicatie is van wat er gaat komen.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: