Home » Activision haalt nog een Call of Duty-fanproject neer

Activision haalt nog een Call of Duty-fanproject neer

De modders achter de “IW4X” Call of Duty-client hebben hun client gedwongen moeten sluiten.

Het is een slecht moment om een ​​Call of Duty-modder te zijn, aangezien Activision zijn tweede pc-fanproject in evenveel weken hard heeft aangepakt. Na de sluiting van SM² vorige week , heeft het team achter de populaire CoD-gemodificeerde client X Labs ook zijn deuren gesloten na een stopzettingsverzoek van Activision.

In tegenstelling tot SM², een nog niet uitgebracht project dat tot doel had een “droom-Call of Duty” te maken door elementen van veel games te combineren, bestond X Labs al jaren met dedicated servers voor gemodificeerde versies van fan-favoriete Call of Dutys die Activision heeft. lang verhuisd van: Modern Warfare 2 (2009), Advanced Warfare en Black Ops 3.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.