Home » PC-versie Final Fantasy 16 laat nog even op zich wachten

PC-versie Final Fantasy 16 laat nog even op zich wachten

Het zal nog even duren tot de release van de PC-versie van Final Fantasy 16.

Sinds de onthulling van Final Fantasy XVI hebben spelers gevraagd naar een mogelijke PC-versie van de game, vooral gezien het feit dat de PlayStation 5-exclusiviteitsonthulling een periode van zes maanden omvatte. Sommige potentiële spelers gingen ervan uit dat wanneer dat venster voorbij is, er een PC-versie van FFXVI zal worden uitgebracht.

Tijdens mijn FFXVI-coververhaalreis naar het kantoor van Square Enix in Tokio, Japan, vroeg ik producer Naoki Yoshida naar een PC-versie van de game. Hoewel het klinkt alsof het onderweg is, benadrukt hij dat het langer dan zes maanden zal duren voordat spelers het zien of zelfs maar horen. Ik vermoed dat hij zes maanden noemt vanwege het eerder genoemde exclusiviteitsvenster, maar hij herhaalt dat het aflopen van dit venster niet betekent dat de PC-versie van FFXVI dan of binnenkort live zal gaan.

Dus voor nu, en vermoedelijk een hele tijd na de release van de game, heb je een PlayStation 5 nodig als je FFXVI wilt spelen.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.