Home » Laatste contentupdate voor Mario Kart Tour lanceert in oktober

Laatste contentupdate voor Mario Kart Tour lanceert in oktober

Nintendo kondigt de laatste contentupdate aan voor Mario Kart Tour, met toekomstige tours die bestaan uit eerder uitgebrachte content.

Nintendo brengt op 4 oktober de Battle Tour uit als laatste contentupdate voor Mario Kart Tour. Na deze update blijft het spel speelbaar, maar nieuwe tours zullen bestaan uit eerder uitgebrachte content. Dit betekent dat vanaf 4 oktober geen nieuwe banen, coureurs, karts of gliders meer worden toegevoegd aan de game.

Mario Kart Tour werd in 2019 uitgebracht voor Android- en iOS-smartphones en kreeg in 2020 een multiplayeroptie. Nintendo voorzag het spel regelmatig van nieuwe content in de vorm van tours, maar kondigt nu aan hiermee te stoppen.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: