Home » Borderlands Ballantine’s Moxxi’s Bar Edition aangekondigd

Borderlands Ballantine’s Moxxi’s Bar Edition aangekondigd

In een hernieuwde samenwerking slaan Ballantine’s en Mad Moxxi uit de Borderlands-franchise de handen ineen om de tweede editie van Moxxi’s Bar Edition voor het eerst in Nederland te introduceren.

Mad Moxxi, ook wel bekend als de Chief Galactic Expansion Officer (CGEO) van Ballantine’s, breidt haar Scotch-imperium uit met een nieuwe limited edition die geliefd zal worden bij zowel whisky-liefhebbers als gamers.

Vandaag kondigde Mad Moxxi, het iconische personage uit de veelgeprezen Borderlands-franchise, de komst aan van haar tweede limited release van de beroemde Ballantine’s Moxxi’s Bar Edition. Deze release is niet alleen bijzonder vanwege Moxxi’s reputatie, maar ook omdat het de allereerste keer is dat Vault Hunters in Nederland de kans krijgen om deze unieke fles te bemachtigen.

Na haar benoeming tot Chief Galactic Expansion Officer van Ballantine’s Scotch whisky in 2022, heeft Mad Moxxi onvermoeibaar gewerkt om haar Scotch-whiskyflessen binnen recordtijd uitverkocht te krijgen. Samen met haar trouwe vriend George Ballantine heeft ze de Melkweg doorkruist om nieuwe manieren te vinden om Ballantine’s naar nog onontdekte gebieden te brengen. Na intensief zakendoen is Pandora’s favoriete barvrouw teruggekeerd om een speciale tweede release van haar beroemde Scotch naar Nederland te brengen.

De nieuwe limited edition van Moxxi’s Bar Edition wordt geleverd met opwindende updates, waaronder een unieke Echo Device skin als in-game beloning in Borderlands 3, waarmee spelers kunnen pronken met een gloednieuwe look.

Ondanks de nieuwe uitstraling behoudt Moxxi’s Bar Edition 2.0 dezelfde befaamde smaak van Ballantine’s Finest, die geliefd is van Pandora tot Eden-6 en daarbuiten.

Mad Moxxi zelf merkte op: De mensen vroegen erom en, nou ja, ik doe het graag. Mijn Moxxi’s Bar Edition is terug met een geheel nieuwe look! Mijn goede vriend en partner, George Ballantine, ziet er gewoonweg verrukkelijk uit op het label. Als George en ik samen zijn, zijn de zaken altijd lucratief. Ik kan niet wachten tot jullie mijn waren weer in handen krijgen, schatjes. Grijp deze kans nu. Het zal niet lang duren!”

Voor degenen die zich in Nederland bevinden en deze unieke limited edition willen ontdekken, kunnen nu naar de volgende link gaan om meer te weten te komen over Moxxi’s Bar Edition 2 en om Moxxi’s persoonlijke aanbevelingen te ontdekken voor het genieten van Ballantine’s in Moxxi’s Bar of thuis, met door Borderlands geïnspireerde drankjes zoals Moxxi’s Mule, Apocalypse Spritz en meer.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.