Home » Eerste downloadbare content voor Pokemon Scarlet en Violet nu verkrijgbaar

Eerste downloadbare content voor Pokemon Scarlet en Violet nu verkrijgbaar

Deel 1 van de downloadbare content “The Teal Mask” voor Pokémon Scarlet en Violet brengt een frisse adem naar de wereld van Pokémon.

Verken het prachtige land Kitakami, maak kennis met boeiende personages en ontdek nieuwe Pokémon in deze uitbreiding, nu exclusief beschikbaar via de Nintendo eShop voor Nintendo Switch™-systemen.

Duik in het idyllische land Kitakami, met zijn uitgestrekte rijstvelden en sfeervolle appelboomgaarden. Als onderdeel van een schoolreis van je academie, ga je samen met studenten van een andere academie op pad om de oude volksverhalen van Kitakami te verkennen.

Maak kennis met Carmine en Kieran, een broer en zus die zowel studenten zijn aan de Blueberry Academy als trotse inwoners van Kitakami. Raak bevriend met Perrin, een rondreizende fotograaf met een passie voor het vastleggen van een mysterieuze Pokémon, en mevrouw Briar, de docente die de schoolreis leidt en gefascineerd is door het fenomeen Terastal.

Vang gloednieuwe Pokémon uit Kitakami, zoals de Matcha Pokémon Poltchageist, de Candy Apple Pokémon Dipplin en de legendarische Pokémon die ooit Kitakami beschermden: Okidogi, Munkidori en Fezandipiti. Bereid je ook voor op ontmoetingen met bekende gezichten zoals Vulpix, Snorlax en Poochyena.

Neem deel aan het leuke Ogre Oustin’-spel, waarin je bessen verzamelt door Ogre Balloons te laten knallen. Verdien mochi om de basisstatistieken van je Pokémon aan te passen. Ga alleen of samen met vrienden de uitdaging aan op moeilijkere niveaus! Het nemen van foto’s wordt ook een plezier met de nieuwe Roto-Stick voor je Rotom-camera, waarmee je foto’s kunt maken vanuit een breder perspectief. Bovendien kun je met een nieuwe functie Pokémon in de gewenste positie plaatsen voor de perfecte foto.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.