Home » Steam Deck OLED aangekondigd

Steam Deck OLED aangekondigd

Valve heeft zijn eerste geüpgradede versie van de Steam Deck onthuld.

Eenvoudigweg de Steam Deck OLED genoemd, beschikt de nieuwe handheld over verschillende technische en vormverbeteringen, en deze gaat volgende week in de verkoop.

Zoals de naam al aangeeft, pronkt het apparaat met een HDR OLED-scherm om levendigere kleuren te produceren. Het heeft ook een grotere batterij voor een langere levensduur – 30-50% meer batterijduur, afhankelijk van het spel, waarbij Valve opmerkt dat het OLED-scherm minder stroom verbruikt.

Het apparaat bevat ook een bijgewerkte en efficiëntere AMD APU en Wi-Fi 6E, waardoor downloads tot drie keer sneller gaan voor een hogere bandbreedte en lagere latentie. De Steam Deck OLED draait ook koeler dankzij zijn grotere ventilator en verbeterde thermiek. Over het algemeen is het apparaat 5% lichter dan het originele model.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: