Home » Review: Mario Kart 8 Deluxe Booster Course Pass Wave 6

Review: Mario Kart 8 Deluxe Booster Course Pass Wave 6

De zesde wave zit vol met solide banen en gemiste kansen.

De Booster Course Pass van Mario Kart 8 Deluxe eindigt met Wave 6, een verzameling van nieuwe en herziene banen en personages. Het laat een gemengde indruk achter, met solide banen en personages, maar ook enkele minder gedenkwaardige toevoegingen.

De Acorn Cup en de Spiny Cup brengen een mix van drie nieuwe Tour-circuits en vijf ‘legacy’-banen uit eerdere Mario Kart-edities. Hoewel de nieuwe banen over het algemeen vermakelijk zijn, ontbreekt het aan echte klassiekers. Enkele hoogtepunten zoals DK Mountain en Rosalina’s Ice World staan tegenover minder opwindende banen, zoals Daisy Circuit.

De introductie van vier nieuwe personages – Diddy Kong, Funky Kong, Peachette en Pauline – brengt diversiteit in de rijmogelijkheden. Elk personage heeft unieke kenmerken, maar Funky Kong’s irritante stem kan na verloop van tijd wat vermoeiend worden.

Naast de personages biedt de update 18 nieuwe Mii Racing Suits, hoewel het gebrek aan personages van andere videogame-IP’s een gemiste kans lijkt. Het voelt als een moment waarop Nintendo had kunnen experimenteren, maar in plaats daarvan moeten spelers vertrouwen op amiibo voor derden.

Summary
In conclusie biedt Wave 6 van de Booster Course Pass van Mario Kart 8 Deluxe een solide maar onevenwichtige toevoeging aan het spel. Ondanks enkele minder gedenkwaardige banen, zorgen de nieuwe personages en enkele hoogtepunten in de banen voor een redelijke afsluiting van deze uitbreidingsgolf.
7.5
Goed

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.