Home » League of Legends Worlds 2023 gewonnen door T1

League of Legends Worlds 2023 gewonnen door T1

T1 neemt de overwinning mee naar huis. 

Gisteren ging League of Legends’ Worlds 2023 de geschiedenisboeken in met T1’s triomfantelijke overwinning op Weibo Gaming in een spectaculaire finale die eindigde met een klinkende 3-0 score. De zege markeert een glorieuze terugkeer voor T1, die na zes jaar opnieuw de prestigieuze wereldtitel in handen heeft.

T1, onder aanvoering van de legendarische Faker, toonde bijna foutloos spel in de finale, waarbij ze Weibo Gaming volledig overklasten. Ondanks de turbulenties en de dramatische voorgeschiedenis van vorig jaar, bewees T1 dat ze nog steeds behoren tot de absolute top van de League of Legends-teams wereldwijd.

Voorafgaand aan de finale was de voorspelling vrij duidelijk in het voordeel van T1. Het Koreaanse team had eerder in de aanloop naar de finale indrukwekkende overwinningen behaald tegen zowel LNG als JDG, twee van de krachtigste Chinese teams op het toernooi. JDG werd zelfs gezien als de kampioen van het MSI-toernooi, een ander groot League of Legends-evenement. Weibo Gaming daarentegen was eigenlijk het vierde team uit China en haalde met enig fortuin de finale.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: