Home » Ontwikkeling Minecraft Legends gestopt, laatste update uitgebracht

Ontwikkeling Minecraft Legends gestopt, laatste update uitgebracht

Blackbird Interactive en Mojang kondigen het einde aan van de verdere ontwikkeling van Minecraft Legends, met de release van de laatste update.

Minecraft Legends, de real-time strategy game (RTS) ontwikkeld door Blackbird Interactive en Mojang, beëindigt minder dan negen maanden na de release de ontwikkeling van nieuwe content. De laatste update, genaamd Snow vs. Snouts, is vandaag uitgebracht en voegt niet alleen balansaanpassingen toe, maar ook nieuwe eenheden zoals de fearless frog, witches, clangers, en air choppers. Daarnaast zijn verbeteringen aangebracht aan de Battle View UI.

Hoewel de ontwikkeling van Minecraft Legends is stopgezet, verkent Mojang in een blogpost de mogelijkheid van nieuwe game-ervaringen binnen het Minecraft-universum. De technische ondersteuning voor Minecraft Legends blijft echter bestaan, waardoor spelers de game nog steeds online kunnen spelen, met behoud van toegang tot alle Legends-challenges.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.