Home » Avatar: The Last Airbender-stemactrice Michaela Jill Murphy komt naar Heroes Made in Asia

Avatar: The Last Airbender-stemactrice Michaela Jill Murphy komt naar Heroes Made in Asia

Opnieuw heeft de organisatie van Heroes Made in Asia bevestigd dat een stemactrice aanwezig zal zijn tijdens het tweedaagse evenement.

Michaela Jill Murphy, bekend als Jessie Flower, zal te gast zijn tijdens het evenement in Gorinchem op 24 en 25 februari. Murphy staat bekend om haar stemwerk voor verschillende anime- en cartoonpersonages, waaronder Toph Beifong in Nickelodeon’s Avatar: The Last Airbender. Eerder werd al aangekondigd dat stemactrice Kayleigh McKee aanwezig zou zijn op het evenement.

Michaela Jill Murphy, ook bekend als Jessie Flower, is een actrice, zangeres en schrijver uit Los Angeles. Op elfjarige leeftijd kreeg ze de rol van Toph Beifong in de Nickelodeon-anime-tv-serie ‘Avatar: The Last Airbender’. Sindsdien heeft ze haar stem geleend aan verschillende projecten, waaronder Chaca in ‘Kronk’s New Groove’, Young Franny in ‘Meet the Robinsons’ en Nasse in de anime ‘Platinum End’. Naast haar acteerwerk is Murphy actief op sociale media, waar ze meer dan 120.000 volgers heeft op Instagram en TikTok en haar dagelijkse leven deelt.

Naast Murphy werd eerder al Kayleigh McKee aangekondigd voor het Aziatische popcultuurevenement, bekend van onder andere ‘Jujutsu Kaisen 0’ en ‘Beastars’. Naast stemacteurs zullen er ook manga-artiesten en professionele cosplayers aanwezig zijn om met fans te praten, handtekeningen uit te delen en panels te geven waarin ze tips en trucs delen over hun vakgebied.

Tijdens het tweedaagse evenement zal de Evenementenhal in Gorinchem volledig in Aziatische stijl worden ingericht. Bezoekers kunnen merchandise kopen bij verschillende marktkraampjes, deelnemen aan dans- en vechtworkshops, Aziatisch streetfood proeven en deelnemen aan de Cosplay Contest en Catwalk om de mooiste kostuums te bewonderen. Ook worden er diverse gamingtoernooien georganiseerd met populaire Aziatische games, waaronder DRAGON BALL FighterZ.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.