Home » Rockstar Games haalt Future Roleplay offline

Rockstar Games haalt Future Roleplay offline

Rockstar Games en FiveM hebben een van de grootste servers in Nederland offline gehaald vanwege schending van de nieuwe gebruiksvoorwaarden van FiveM.

In deze nieuwe richtlijnen stellen Rockstar Games en FiveM dat het gebruik van bestaande merken zoals Audi en Mercedes niet langer is toegestaan. Daarnaast mogen ook organisatienamen, zoals die van de ANWB en de Politie niet meer worden gebruikt. Ook Nederlandse politie-uniformen en kenmerkende markeringen op Nederlandse voertuigen zijn verboden. Eerder hebben wij al een artikel geschreven over deze restricties. In dat artikel staat wat op het moment van schrijven niet meer is toegestaan.

Wat is FiveM?
Voor degenen die niet weten wat FiveM precies is volgt hier een korte uitleg. FiveM is een modificatie van Grand Theft Auto V waarmee je in een andere wereld terechtkomt. In deze wereld heb je de mogelijkheid om bijvoorbeeld te solliciteren bij de politie, ziekenhuizen, ANWB en veel meer.

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.