Home » ASUS onthult ROG Ally X

ASUS onthult ROG Ally X

ASUS heeft de langverwachte ROG Ally X onthuld tijdens een presentatie van een half uur.

Hoewel het geen gloednieuwe handheld pc is, biedt de X een reeks verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger, de originele ROG Ally.

De meest opvallende upgrade is te vinden in de batterijcapaciteit, die is verdubbeld van 40Wh naar 80Wh, wat theoretisch resulteert in een verdubbeling van de gebruiksduur. Daarnaast is het RAM-geheugen vergroot van 16GB naar 24GB, terwijl de interne SSD is uitgebreid van 512GB naar 1TB.

Naast deze substantiële verbeteringen omvat de ROG Ally X ook verschillende ‘quality of life’-upgrades. Zo is de XG Mobile-poort vervangen door een meer universele tweede USB-C-aansluiting die compatibel is met Thunderbolt, waardoor het eenvoudiger wordt om externe apparaten aan te sluiten, waaronder een externe GPU.

Met deze upgrades belooft de ROG Ally X een nog betere handheld gaming-ervaring te bieden voor gamers over de hele wereld.

Wat vind je hier van?

0 0

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.