Home » Samenvatting Nintendo Direct

Samenvatting Nintendo Direct

De Nintendo Direct livestream van juni 2024 is voorbij en bracht een overvloed aan aankondigingen voor games die zowel dit jaar als ver in 2025 naar de Switch komen.

Hoewel er geen updates waren voor spellen als Epic Mickey: Rebrushed, Professor Layton and the New World of Steam, en Pokemon Legends: ZA, zat de Direct vol grote verrassingen.

Een van de hoogtepunten was de nieuwe trailer voor Metroid Prime 4: Beyond, waarin een releasedatum in 2025 werd bevestigd. Dit was een langverwachte onthulling voor fans van de Metroid-serie. Andere belangrijke aankondigingen waren onder meer Mario & Luigi: Brothership, een schattige toevoeging aan de Legend of Zelda-serie, en de grootste Mario Party-game tot nu toe.

Daarnaast werden gamers getrakteerd op onthullingen van een Romancing Saga-remake, een verzameling klassieke Capcom-games en nog veel meer. Voor een overzicht van alle aankondigingen kun je de Nintendo Direct terugkijken. Ook kun je alle onthullingen van recente PlayStation- en Xbox-livestreams bekijken voor meer van de Summer Showcase-maand.

Dit was een kort maar krachtig evenement met veel games om naar uit te kijken voor Nintendo Switch-bezitters in de komende maanden en volgend jaar.

Wat vind je hier van?

0 0

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.