Home » Releasedatum Beyond Good & Evil – 20th Anniversary Edition onthuld

Releasedatum Beyond Good & Evil – 20th Anniversary Edition onthuld

Beyond Good & Evil – 20th Anniversary Edition heeft eindelijk een releasedatum.

Tijdens de Limited Run Games showcase werd aangekondigd dat Beyond Good & Evil – 20th Anniversary Edition vanaf 25 juni beschikbaar zal zijn op alle moderne platformen ter ere van het 20-jarig bestaan van de game. Deze heruitgave stelt spelers in staat om het baanbrekende actie-avontuur opnieuw te ontdekken in de prachtige, mysterieuze wereld van Hillys met verbeterde prestaties tot 4K-resolutie en 60 frames per seconde. De game is geoptimaliseerd met functies zoals autosave, cutscene-skip, volledige ondersteuning voor controller en toetsenbord & muis, en cross-save op alle beschikbare platforms.

Naast technische updates introduceert Beyond Good & Evil – 20th Anniversary Edition ook een nieuwe Speedrun-modus voor spelers die van een uitdaging houden, meer dan 20 nieuwe prestaties om na te streven, en een Anniversary Gallery die diepgaand ingaat op de ontwikkelingsgeschiedenis van de game. Deze galerij bevat nooit eerder vertoonde kunstwerken, video’s en andere exclusieve content.

De speciale editie bevat ook een nieuwe speurtocht die meer inzicht biedt in het verleden van het hoofdpersonage Jade en exclusieve cosmetische beloningen biedt. Deze missie onthult tevens meer over de narratieve verbinding met Beyond Good & Evil 2.

Beyond Good & Evil – 20th Anniversary Edition is vanaf 25 juni verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch, Amazon Luna, pc via de Epic Games Store en de Ubisoft Store, en als onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice.

Wat vind je hier van?

0 0

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.