Home » The Sims 4: Discover University officieel aangekondigd

The Sims 4: Discover University officieel aangekondigd

Na de voortijdige onthulling van The Sims 4: Discover University dit weekend, heeft EA nu zijn volgende Sims-uitbreiding officieel gemaakt.

Het komt volgende maand naar PC en Mac, naar consoles in december, en er is een verhelderende trailer bij de aankondiging.

Discover University gaat, geloof het of niet, helemaal over het studentenleven, waarbij spelers eerst moeten beslissen of hun Sims de historische Universiteit van Britechester of het aanzienlijk modernere Foxbury Institute gaan volgen in hun zoektocht naar hoger onderwijs.

Sims kunnen op de campus of daarbuiten wonen (diegenen die moeten reizen, kunnen profiteren van de nieuwe transportmodus van de uitbreiding, fietsen), en Discover University neemt de gebruikelijke reeks decoratieve items en meubels op – inclusief posters en minikoelkasten – om ervoor te zorgen dat slaapzalen aanvoelen als thuis weg van huis.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: