Home » The Witcher ‘Nightmare Of The Wolf’-logo onthuld

The Witcher ‘Nightmare Of The Wolf’-logo onthuld

Het logo van de The Witcher-anime is eindelijk onthuld.

Netflix bevestigde eerder dit jaar dat er een anime-film van The Witcher op komst is naast de lopende serie, die momenteel in productie is . De Netflix Witcher-anime heet Nightmare of the Wolf, en hoewel we geen nieuwe trailer hebben, hebben we wel een handig logo om naar uit te kijken.

Het NX Netflix Twitter-account onthulde het nieuwe logo met een korte video op sociale media, mogelijk een grotere onthulling hier binnenkort als onderdeel van de lopende The Witcher-kerstviering voor zijn live-action-tegenhanger:

Terwijl velen kennis maakten met The Witcher dankzij de CD Projekt RED-gameserie, bieden de romans van Andrzej Sapkowski een veel grotere wereld. De boeken zijn waar de live-action-serie op is gebaseerd, die zich afspelen vóór de games zelf, maar Nightmare of the Wolf streeft naar een andere benadering en vertelt dit keer het verhaal van een andere geliefde witcher.

Vesemir staat centraal met de aankomende anime, een oudere veteraan van de heksenorde en een soort vaderfiguur voor Geralt of Rivia. Volgens Netflix luidt de officiële beschrijving: “Lang voordat hij Geralt begeleidde, begint Vesemir zijn eigen reis als een heks nadat de mysterieuze Deglan hem claimt via de Law of Surprise.”

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: