Home » Nieuwe The Elder Scrolls 6-teaser getoond

Nieuwe The Elder Scrolls 6-teaser getoond

Bethesda heeft een nieuwe teaser getoond van The Elder Scrolls 6.

 

Bethesda heeft overduidelijk gemaakt dat The Elder Scrolls 6 (nog steeds naamloos) nog ver weg is, maar dat weerhoudt de studio er niet van om fans te teasen over wat de toekomst biedt. Hoewel fan-theorieën over de volgende stap die de franchise te bieden heeft, hoogtij viert, heeft een recente teaser van Bethesda die in het nieuwe jaar rinkelt, de vlammen opnieuw aangewakkerd over een mogelijke Hammerfell-focus.

In een recente tweet deelde de officiële Twitter van The Elder Scrolls een afbeelding van een Tamriel-kaart met het onderschrift “Transribe the past and map the future. Hier is een gelukkig nieuwjaar!” Fans beschouwden het eerste deel van de berichten onmiddellijk als een uitdaging om enkele aanwijzingen te ontcijferen en het lijkt erop dat dit afkomstig is uit de openingsfilm van Skyrim waarin een personage vermeldt dat hij “halverwege Hammerfell” zou zijn.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: