Home » Resident Evil Village bevat multiplayer

Resident Evil Village bevat multiplayer

PvP als je favoriete Resident Evil-personages met RE: Verse.

Eerder deze maand nodigde Capcom een ​​select aantal spelers uit om deel te nemen aan een gesloten bètatest voor een PvP-ervaring die bedoeld was om 25 jaar van de iconische Resident Evil-franchise te vieren. Die testperiode staat gepland om volgende week live te gaan, maar we hebben onze eerste blik op wat die spelers zullen waarderen met Capcom’s onthulling van RE:Verse.

Hoewel veel spelers genoten van Project Resistance, een spin-off multiplayer-ervaring die zich afspeelt in het Resident Evil-universum, is RE:Verse een allesomvattende PvP-reis waarin iconische personages het tegen elkaar opnemen. In de onderstaande video onthulde Capcom’s Tsuyoshi Kanda onze eerste blik op RE: Reverse, inclusief een vuurgevecht tussen Leon Kennedy en Claire Redfield.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: