Home » Sony werkt aan Discord-integratie voor PlayStation

Sony werkt aan Discord-integratie voor PlayStation

Als je wilt samenwerken met vrienden op zowel PlayStation als PC, is er goed nieuws voor je, want Sony heeft een samenwerking met Discord aangekondigd.

In een blogpost kondigde Jim Ryan, president van Sony Interactive Entertainment, aan dat Sony al bezig is de dienst in PlayStation Network te integreren en dat hij van plan is “de Discord- en PlayStation-ervaringen vanaf begin volgend jaar dichter bij elkaar te brengen op console en mobiel”. Sony heeft ook een minderheidsinvestering gedaan als onderdeel van de Discord Series H-financieringsronde. Het bericht is een beetje vaag over hoe deze integratie er precies uit zal zien, maar het lijkt nog steeds positief voor diegenen die een gemakkelijkere manier willen om te communiceren bij het gebruik van cross-play.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: