Home » E3 2021: Alle aankondigingen van de Devolver Digital-show

E3 2021: Alle aankondigingen van de Devolver Digital-show

Devolver hield net zijn E3 2021-show en er zijn veel toffe dingen aangekondigd. Hieronder een overzicht.

Trek to Yomi

 

Laten we beginnen met Trek to Yomi, een ‘filmische krachttoer’ geïnspireerd op klassieke samoeraifilms van regisseur Leonard Menchiari en Flying Wild Hog, de Poolse studio achter de reboot van Shadow Warrior in 2013 en het vervolg uit 2016, Shadow Warrior 2.

Trek to Yomi komt uit in 2022 voor PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One

Wizard with a Gun

Wizard with a Gun is een online coöperatieve sandbox-survivalgame die zich afspeelt in een magische wildernis.

“Ga alleen of met vrienden op reis om je tovenaar naar eigen inzicht te verzamelen, te maken en uit te rusten terwijl je het onbekende verkent. Ontwerp zorgvuldig wapens, kogels en meubels voor je torenhuis, maar probeer niet alles af te branden als de magie die je hanteert escaleert buiten je controle.”

Verwacht een lancering op pc en consoles in 2022.

Inscryption

Inscryption, van de maker van Pony Island en The Hex, is een “inktzwarte, op kaarten gebaseerde odyssee die de deckbuilding roguelike, escape-room-achtige puzzels en psychologische horror combineert tot een met bloed doordrenkte smoothie”. Het komt later dit jaar uit op PC.

Devolver Tumble Time

Devolver Tumble Time is een woeste mobiele game die Devolver noemt “de toekomst van op fysica gebaseerde puzzelgameplay, elegante inkomsten genereren en strategische merkintegratie die in 2021 voor mobiele apparaten wordt gelanceerd”. Het komt later dit jaar uit op iOS en Android.

Demon Throttle

Demon Throttle is een interessante. Het komt in 2022 uit op Nintendo Switch als een fysieke boxset. Er is dus geen digitale release in de eShop.

Death’s Door

Death’s Door duwt spelers in een eigenzinnige en nieuwsgierige wereld waar Crows de leiding heeft over het verzamelen van de zielen van de doden. Zielen oogsten en op een klok slaan kan eentonig worden, maar het is eerlijk werk voor een Crow. Het werk wordt levendig wanneer je toegewezen ziel is gestolen en je moet een wanhopige dief opsporen naar een rijk dat onaangetast is door de dood – waar wezens ver over hun houdbaarheidsdatum heen groeien en overlopen van hebzucht en macht. De game komt op 20 juli uit op voor de PC en Xbox.

Phantom Abyss

Phantom Abyss komt op 22 juni uit op pc als Steam Early Access-titel. Het is een enorm asynchrone multiplayer-game die spelers in procedureel gegenereerde tempels werpt en hen belast met het ophalen van relikwieën.

Shadow Warrior 3

En tot slot toonde Devolver een nieuwe trailer voor Shadow Warrior 3, die dit jaar op PC, PlayStation 4 en Xbox One verschijnt.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: