Home » Cyberpunk 2077 keert terug naar de PlayStation Store

Cyberpunk 2077 keert terug naar de PlayStation Store

Het lijkt erop dat Cyberpunk 2077 vanaf 21 juni weer te koop is via de PlayStation Store.

Cyberpunk 2077 keert op 21 juni terug naar Sony’s PlayStation Store, meer dan 180 dagen nadat Sony de PlayStation 4-versie van de game uit de verkoop heeft gehaald vanwege klachten over de prestaties van de game. De aankondiging werd gedaan in een regelgevende openbaarmaking door CD Projekt, het moederbedrijf van CD Projekt Red.

De terugkeer van Cyberpunk 2077 naar de digitale winkel van Sony komt nadat ontwikkelaar CD Projekt Red een aantal grote patches en hotfixes voor de game heeft uitgebracht. Recente updates zijn gericht op honderden bugs en verbeterde prestaties van consoleversies van de laatste generatie van de game.

In december heeft Sony de open-wereld avonturengame van CD Projekt Red uit de PlayStation Store verwijderd. Sony Interactive Entertainment zei destijds in een verklaring dat het “stret naar een hoge mate van klanttevredenheid” en heeft vervolgens de PS4-game (die ook op PlayStation 5 speelbaar is) uit zijn digitale winkel verwijderd. SIE beloofde volledige terugbetalingen voor klanten die de digitale versie van Cyberpunk 2077 in de PlayStation Store hebben gekocht.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: