Home » EA en Codemasters tonen launch trailer F1 2021

EA en Codemasters tonen launch trailer F1 2021

De launch trailer van F1 2021 is online verschenen.

Vanaf 13 juli kunnen spelers achter het stuur kruipen in het nieuwste deel van de prestigieuze F1-serie. Deze bevat alle teams, coureurs en circuits uit de 2021 FIA Formula One World Championship.

F1 2021 wordt voor het eerst uitgebracht voor next-generation consoles en introduceert een splinternieuwe verhaalmodus, een uitgebreide carrièremodus voor twee spelers en drie nieuwe circuits: Portimão, Imola, and Jeddah, die gratis beschikbaar komen voor alle spelers als extra content na de lancering.

In de nieuwe verhaalmodus, genaamd Braking Point, racen spelers hun weg omhoog vanuit de Formule 2 richting de enerverende wereld van de Formula 1.

De uitgebreide carrièremodus introduceert een optie om met twee spelers te spelen, zowel online als vanaf de bank. Het wordt hierdoor mogelijk om een carrière te ervaren in hetzelfde team of tegen elkaar te strijden in rivaliserende teams tijdens synchrone racesessies.

Ook introduceert de carrièremodus een element genaamd Real-Season Start, dat spelers in staat stelt om hun carrière op ieder moment tijdens het seizoen te laten starten op basis van de real-life competitiestand van het kampioenschap bij de coureurs en constructeurs van dat moment.

Kun je niet wachten op de launch van deze game? Bekijk dan nu de launch trailer!

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: