Home » Skate 4 is nog steeds in de maak

Skate 4 is nog steeds in de maak

Skate 4-ontwikkelaar verzekert iedereen dat de game nog steeds in ontwikkeling is.

De makers van de volgende Skate- game van Electronic Arts gaven fans maandag een update over de ontwikkeling die nog steeds geen gameplay liet zien of brandende vragen beantwoordde. Zoals, wanneer zou dit uit kunnen komen? En iedereen noemt het Skate 4, maar is dat echt de officiële titel?

In plaats daarvan kregen fans de verzekering dat Full Circle, de studio die is opgericht om het vervolg af te handelen, inderdaad hard aan het werk is aan de vierde game, die waarschijnlijk meer dan een dozijn jaar na Skate 3 zal verschijnen. Gameplay van de nieuwste Skate bestaat, en sommige mensen buiten Electronic Arts hebben het gezien, maar we krijgen alleen hun reacties te zien, niet de beelden zelf. En Skate 4 zal deze week niet worden getoond tijdens EA Play, wat suggereert dat de lanceringsdatum nog steeds goed is.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: