Home » World of Warcraft-spelers stappen over naar Final Fantasy XIV door streamer Asmongold

World of Warcraft-spelers stappen over naar Final Fantasy XIV door streamer Asmongold

Veel World of Warcraft-spelers stappen over naar de concurrent Final Fantasy XIV, nadat de populaire streamer Asmongold besloot de game te gaan spelen.

World of Warcraft is al sinds 2004 op de markt en de game was de populairste MMO game. Daarnaast is World of Warcraft een belangrijke omzet-machine voor Activision Blizzard. Toch wist Final Fantasy XIV in de afgelopen weken een deuk te slaan in de populaire World of Warcraft. De digitale editie van Final Fantasy XIV wist binnen enkele uren volledig uitverkocht te zijn. De game servers raakte overvol.

Final Fantasy XIV is net als World of Warcraft een online rollenspel. De game was bij verschijning in 2010 een enorm grote. Maar ontwikkelaar Square Enix besloot om het gehele project opnieuw te starten. Dit blijkt een groot succes. Iedere jaar groeide de populariteit van deze game. De volgende uitbereidingspakket van deze game staat gepland in November.

Welke acties Blizzard nu gaat nemen om hun game te redden is onbekend. Daarnaast denk ik ook dat deze transfer van korte duur is. Gezien de geplande release van de MMO van Amazon, New World. Ook deze game belooft veel goeds te brengen. We zullen het even allemaal moeten afwachten hoe dit verder gaat lopen.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: