Home » Horizon Forbidden West lanceert volgend jaar februari

Horizon Forbidden West lanceert volgend jaar februari

Horizon Forbidden West is vanaf volgend jaar februari te koop voor de PlayStation 5 en PlayStation 4.

Horizon Forbidden West, het vervolg op de populaire actiegame Horizon Zero Dawn uit 2017, wordt op 18 februari 2022 gelanceerd op PlayStation 5 en PlayStation 4, zo maakte ontwikkelaar Guerrilla Games bekend tijdens Gamescom: Opening Night Live.

Dit betekent een beetje vertraging – Guerrilla en uitgever Sony Interactive Entertainment hadden eerder gezegd dat ze van plan waren de game in de tweede helft van 2021 uit te brengen. Sony begint op 2 september met het aannemen van pre-orders.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: