Home » Open bèta New World in september van start

Open bèta New World in september van start

De open bèta van New World zal in september plaatsvinden.

New World is sinds 2020 meerdere keren vertraagd, maar het lijkt erop dat de releasedatum van 28 september die in augustus is aangekondigd, degene zal zijn die blijft hangen. Tijdens de Opening Night Live-uitzending van Gamescom kondigde Amazon aan dat de open bèta van 9-12 september zal plaatsvinden.

Een gesloten bèta werd in juli uitgesteld. De vertragingen voor de Nieuwe Wereld begonnen in april 2020, na problemen veroorzaakt door de COVID-19-pandemie . New World is een MMO, voor Windows PC, waar spelers een fictief continent ergens in de Atlantische Oceaan koloniseren. Spelers in groepen van ongeveer 50 kunnen tegen elkaar strijden in massale gevechten.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: