Home » Saints Row reboot uit de doeken gedaan

Saints Row reboot uit de doeken gedaan

Nieuwe Saints Row in een nieuwe stad brengen de misdaadserie terug naar zijn 15-jarige roots.

Het zou geen verrassing moeten zijn dat de volgende Saints Row, die in februari wordt gelanceerd, een complete reboot is van Volition’s open-world crime spree-franchise. Hoe leuk het ook was om te maken, de studio realiseerde zich dat ze zichzelf misschien in een verhalende hoek hadden geschilderd, acht jaar nadat het door en door surrealistische Saints Row 4 de gangland-canon uitbreidde met een buitenaardse invasie, vice-president Keith David, de Dubstep Gun, en de auteur Jane Austen.

“Als we het over Saints Row 4 zouden hebben, zouden we het hebben over hoe je van het crackhuis naar het penthouse, naar het Witte Huis kwam”, mijmerde Jim Boone, de chief creative officer van Volition, in een preview-livestream twee weken geleden. “Tegen de tijd dat je klaar bent met Saints Row 4 , ben je de heerser van de melkweg. Als je zou denken: ‘Waar zouden we het vandaan halen?’ – we zijn naar de hel gegaan en hebben dat zelfs overwonnen, toch? Dus er is echt geen plek om daar voorbij te gaan.”

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: