Home » Assetto Corsa Competizione krijgt in februari een next-gen-update

Assetto Corsa Competizione krijgt in februari een next-gen-update

Assetto Corsa Competizione krijgt in februari een next-gen upgrade voor PlayStation 5 en Xbox Series S/X.

Het belooft stabiele 60fps-prestaties, privélobby’s en bijgewerkte kleurstellingen voor de 2021 GT World Challenge-serie te brengen, en er komt een gratis updatepad voor eigenaren van de PlayStation 4- en Xbox One-versies naar hun respectieve next-gen upgrades.

Assetto Corsa Competizione kwam voor het eerst uit op pc in 2018, met als enige doel het repliceren van de GT World Challenge-serie (de serie die voorheen bekend stond als Blancpain GT), met als middelpunt de Spa 24 Hours. De oorspronkelijke consolepoort was redelijk, maar ontbrak op sommige gebieden – gebieden die deze next-gen-update lijkt aan te pakken.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: