Home » Apple Music is nu beschikbaar op PlayStation 5

Apple Music is nu beschikbaar op PlayStation 5

Apple Music is nu te gebruiken op de PlayStation 5.

De release van Apple Music op de PS5, vandaag aangekondigd op de PlayStation Blog , maakt van Sony’s vlaggenschip gaming-apparaat de allereerste console “die een geïntegreerde Apple Music-ervaring introduceert”. Je bent niet beperkt tot alleen de muziekcollectie die je in de loop der jaren hebt gekocht. De app bevat alle muziekbeheer, afspeellijsten en radiostations van Apple Music, maar bevat helaas geen podcasts. Dit is wat gebruikers kunnen verwachten van de Apple Music-app:

“Vanaf vandaag kunnen PS5-gebruikers met een Apple Music-abonnement genieten van meer dan 90 miljoen nummers van Apple Music, tienduizenden samengestelde afspeellijsten, muziekvideo’s in 4K, Apple Music Radio die hedendaagse hits, klassiekers en country live streamt, en gepersonaliseerde afspeellijsten op basis van je muziekvoorkeuren.”

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: