Home » Ubisoft kondigt nieuwe Ghost Recon Breakpoint-campagne aan

Ubisoft kondigt nieuwe Ghost Recon Breakpoint-campagne aan

Ubisoft kondigt nieuwe Ghost Recon Breakpoint-campagne aan genaamd Operation Motherland, die volgende maand komt.

Ubisoft kondigde eerder deze maand Tom Clancy’s Ghost Recon Frontline aan, een enorme PvP-shooter, waardoor velen dachten dat Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint zijn einde had bereikt, maar het lijkt erop dat er nog wat munitie over is in Breakpoint’s magazine.

Die munitie heet Operation Motherland, en het is eigenlijk een gloednieuwe campagne voor Breakpoint die op 2 november uitkomt. Nomad, een paar maanden na het einde van het originele verhaal, bevindt zich niet langer op Auroa, maar nu is het eiland een strategisch doelwit geworden voor meerdere landen die het hunne willen maken.

“De CIA heeft tot doel de wereldwijde spanningen te verminderen door de macht op het eiland te geven aan een neutrale kracht – Ito en de Outcasts – die van Auroa een autonoom land maakt” , luidt de blogpost van Ubisoft over de nieuwe campagne. “Deze operatie, geleid door Karen Bowman, heet Motherland.”

Het hart van Motherland is de nieuwe Conquest-modus. Beschreven als een alternatief voor de verhaalmodus van Breakpoint, legt Conquest de nadruk op acties van spelers en de daaruit voortvloeiende gevolgen voor Auroa. Er zijn verschillende missies om uit te kiezen, waaronder doelen zoals dingen vernietigen, vijandelijke kampen beveiligen, voertuigen stelen, een van de vier Bodark-luitenants uitschakelen en meer. Hoe verder spelers door Motherland komen, hoe vrijer Auroa zal zijn van de Bodarks.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: