Home » Call Of Duty Warzone: nieuwe Pacific-kaart gaat een maand na de lancering van Vanguard live

Call Of Duty Warzone: nieuwe Pacific-kaart gaat een maand na de lancering van Vanguard live

Pacific-kaart Call Of Duty Warzone heeft een lanceringsdatum ontvangen.

We wisten al dat seizoen 6 van Call of Duty: Warzone het laatste zou zijn voor Verdansk , de huidige kaart die in rotatie is voor de populaire Battle Royale. Nu weten we wanneer we officieel afscheid nemen: 1 december.

Dat komt omdat de nieuwe kaart met Pacific-thema, officieel bekend als Caldera, op 2 december wordt gelanceerd. Iedereen die Call of Duty: Vanguard bezit, dat op 5 november verschijnt, vóór de lancering van seizoen 1 op 2 december, krijgt 24 uur van vroege toegang tot de nieuwe Warzone-kaart. Verdansk zal op 1 december niet meer bestaan, maar degenen die Vanguard niet hebben gekocht en specifiek op die dag Warzone willen spelen, kunnen dat nog steeds — ze zullen gewoon naar Rebirth Island worden gelanceerd in plaats van Caldera.

Activision Blizzard heeft gedetailleerd beschreven wat je op Caldera kunt verwachten wanneer het op 2 december voor iedereen in Warzone komt.

“Luxe bossen en rotsachtige rotsen. Witte zandstranden en mysterieuze ruïnes. Een slapende vulkaan die boven de meer dan 200 bezienswaardigheden uittorent’, luidt een blogpost van Call of Duty . “Een kaart ongeveer zo groot als Verdansk, die hij zal vervangen als onderdeel van de [Seizoen 1]-update, deze nieuwe kaart is gebaseerd op twee jaar onderzoek en luisteren naar de gemeenschap.”

De kaart is “visueel aantrekkelijk” en klaar om de bewapening van Vanguard te ondersteunen. Bovendien ondersteunt het volledig geoptimaliseerde cross-play, cross-progression en cross-gen-ondersteuning. Na het debuut van Caldera zal de game volgens de blogpost Call of Duty: Warzone Pacific of Warzone Pacific gaan heten.

Activision Blizzard zegt dat je voortgang vanuit Verdansk ook wordt overgedragen, inclusief operators, telefoonkaarten, wapens en meer.

Als je verdrietig bent om afscheid te nemen van Verdansk, maak je geen zorgen: iedereen krijgt een goed afscheid van de kaart. Beschreven als een toegift ervoor, zal Operation: Flashback live gaan op 18 november en duren tot en met 1 december.

“De stad en het omliggende gebied hebben de afgelopen 18 maanden meer dan 100 miljoen spelers ontvangen, en er is veel veranderd sinds 10 maart 2020″, luidt het bericht. “Van het knallen terug naar het jaar 1984 tot het hosten van Action Heroes en Hauntings uit de jaren 80, Verdansk bleek de plek te zijn om keer op keer binnen te vallen. Om deze klassieke momenten en nog veel meer te vieren – en terug te brengen – heeft hoofdontwikkelaar Raven Software een speciale tijdelijke modus ‘Operation: Flashback’ gemaakt, met tal van verrassingen die de actievolle geschiedenis van Verdansk beslaan.”

Twee unieke beloningen liggen voor het grijpen in Operation: Flashback ook: een embleem en een geanimeerde Calling Card die kunnen worden verdiend door degenen die tijdens de operatie een overwinning claimen.

Have your say!

2 0

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: