Home » Outriders New Horizon-update details onthuld, DLC beschikbaar in 2022

Outriders New Horizon-update details onthuld, DLC beschikbaar in 2022

Square Enix en People Can Fly hebben nieuwe expedities onthuld, een verbeterd lootsysteem en meer komen naar Outriders met de aankomende New Horizon-update.

In een nieuwe trailer die vanmorgen is onthuld, kun je een glimp opvangen van wat je kunt verwachten in New Horizon, maar tijdens de grote Outriders-stream die vandaag wordt gehouden , heeft het team nog meer details gegeven over wat er in de update zit. Meer specifiek kun je vier nieuwe expedities, een volledig herwerkt expeditiesysteem, een verbeterd lootsysteem en een nieuw transmog-systeem verwachten wanneer New Horizon morgen live gaat.

Wat expedities betreft, zullen de vier nieuwe live zijn op dezelfde dag dat de update live gaat. Ze worden echter herwerkt zoals de rest van de expedities: standaard staan ​​de timers uit en hoe snel of hoe langzaam je een expeditie voltooit, is niet langer van invloed op je loot. Timers zijn nog steeds een optie voor hen, maar als je ze gebruikt, krijg je alleen maar “opscheppen” omdat ze niet langer van invloed zijn op je lootbeloning.

Over lootbeloningen gesproken, loot die je al bezit, zal nu minder snel in het spel vallen, wat betekent dat je een toename zou moeten zien in de hoeveelheid nieuwe uitrusting en wapens die je verwerft. Je kunt nu ook de laatste Outriders-missie, Eye of the Storm, voltooien voor een gratis legendarisch stuk loot naar keuze. Er zullen altijd drie willekeurige legendarische items beschikbaar zijn als beloning voor het voltooien van Eye of the Storm en het zullen nooit stukken loot zijn die je al hebt.

In termen van het nieuwe Outriders-transmogsysteem gaat het erom wat je zou verwachten: je kunt de statistieken en mogelijkheden van een wapen verplaatsen naar het fysieke uiterlijk van een ander wapen en hetzelfde kan gezegd worden voor alle uitrusting. Dus als je een beter wapen aanschaft, maar het uiterlijk van je huidige wapen niet wilt opgeven, hoef je dat niet te doen – gebruik gewoon transmog om de look van dat wapen met je mee te nemen. Zelfs de geluiden van je wapen zullen de transmog volgen, volgens People Can Fly.

New Horizon gaat morgen, 16 november, live en het zal waarschijnlijk de laatste grote update zoals deze zijn vóór Outrider’s 2022-uitbreiding genaamd Worldslayer. People Can Fly zei ergens in de toekomst meer van deze uitbreiding te verwachten.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: