Home » Hextech Mayhem: A League of Legends Story wordt vandaag gelanceerd

Hextech Mayhem: A League of Legends Story wordt vandaag gelanceerd

Hextech Mayhem: A League of Legends Story is vanaf vandaag verkrijgbaar.

Eerder deze maand kondigde Riot Games Hextech Mayhem: A League of Legends Story aan , een beat-matching game met serieuze side-scrolling/platforming gameplay. Riot noemt het een “snelle ritmeloper”, en die zin werd gepersonifieerd in de explosieve (letterlijk) lanceringstrailer van Hextech Mayhem die in première ging tijdens de Riot Forge Showcase van vandaag met Nintendo Switch.

Piltover, het culturele centrum van Valoran met een prachtige steampunk-esthetiek, dient als het primaire decor voor Hextech Mayhem. Je speelt Ziggs, een gekke yordle (een geest die de vorm aanneemt van een zoogdier) met een diepe liefde en waardering voor grote bommen. In plaats van zijn explosieven te gebruiken om andere kampioenen in de arena neer te halen, begint Ziggs deze keer aan een reis om de enige bom te bouwen om ze allemaal te regeren, terwijl hij zijn strikte en rigide aartsvijand Heimerdinger ontwijkt.

Als Ziggs “bom je op het ritme”, rennend over zwevende pictogrammen die je oriëntatie veranderen (bijvoorbeeld je in de lucht lanceren, je terug naar de grond laten vallen, enz.) over een horizontale kaart van Piltover terwijl je tegelijkertijd decimeert golven van vijanden en grootschalige bazen met vurige explosies. Heimerdinger is de plaatselijke partypooper en zijn gewapende troopers en bewapende machinaties staan ​​tussen jou en je muzikale escapades in.

Als deze gameplay-loop je opwindt, dan heb je geluk. Hextech Mayhem: A League of Legends Story wordt vandaag gelanceerd voor Nintendo Switch en PC.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: