Home » Ruined King: A League Of Legends Story verschijnt vandaag

Ruined King: A League Of Legends Story verschijnt vandaag

Vandaag werden spelers op het Riot Forge showcase-evenement getrakteerd op meerdere verrassingen.

uined King: A League Of Legends Story komt vandaag aan en landt op Xbox One, PlayStation 4, Switch en pc. Het komt binnenkort ook naar Xbox Series X/S en PlayStation 5. De Xbox One- en PS4-versies van de game zijn compatibel met hardware van de huidige generatie.

Spelers verkennen het land van Runeterra, met name Bilgewater en de Shadow Isles, als een handvol League of Legends-favorieten. Miss Fortune, Illaoi, Braum, Yasuo, Ahri en Pyke zijn allemaal speelbare personages. Natuurlijk verwijst de titel van het spel naar wat ook in het spel als een krachtige kracht wordt beschouwd, het League of Legends-personage Viego.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: