Home » Reboot Saints Row uitgesteld tot zomer 2022

Reboot Saints Row uitgesteld tot zomer 2022

De reboot van Saints Row gaat later uitkomen dan de bedoeling was.

Gepost op Twitter en de officiële Saints Row-website , legt Boone de reden uit achter de moeilijke beslissing (zie hierboven) en noemt hij de belangrijkste tegenslagen die voornamelijk voortkomen uit de negatieve effecten van COVID-19. Dat fragment luidt als volgt:

“Eerlijk gezegd hebben we de impact die COVID op ons schema zou hebben onderschat, hoewel iedereen zich heel snel aanpaste aan de thuiswerkregeling en ongelooflijk productief bleef.

Vanwege de omvang en reikwijdte van onze nieuwe Saints Row is het echter duidelijk geworden dat we ons team langer de tijd moeten geven om hun vak te perfectioneren om de best mogelijke game te maken.”

Boone zei ook dat deze aankomende versie van Saints Row het grootste, meest ambitieuze verhaal in de serie zal zijn en dat het team dus een flinke hoeveelheid tijd nodig heeft om hun opwindende doelen te realiseren. Het centrale verhaal, de ensemblecast en al het andere dat werd getoond sinds de eerste aankondiging van Saints Row afgelopen zomer, blijft echter ongewijzigd:

“Onze prioriteit is om de beste Saints Row-game tot nu toe te maken en als we het op de oorspronkelijke datum zouden uitbrengen, zou het niet voldoen aan de normen die we onszelf hebben gesteld, en die je verwacht en verdient. Het team heeft gewoon meer tijd nodig om onze visie recht te doen; we zijn bezig met wat finetuning en er zal niet veel veranderen in het spel buiten de algehele kwaliteit en glans.”

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: