Home » Sonic the Hedgehog komt naar Monster Hunter Rise

Sonic the Hedgehog komt naar Monster Hunter Rise

Monster Hunter Rise voegt later deze maand Sonic the Hedgehog toe.

Het crossover-evenement is voor Sonic’s 30e verjaardag en zallater deze maanddrie nieuwe kostuums in Rise brengen. Spelers kunnen speciale gelaagde bepantsering gebruiken om hun Monster Hunter Rise- personage op Sonic te laten lijken, inclusief een hoed met Sonic-thema en de iconische rode schoenen. Wat nog belangrijker is, spelers kunnen het evenementpantser op hun Palico gebruiken om er een bijna perfecte recreatie van de egel zelf van te maken. Met een Felvine Bulb kunnen spelers hun Palico zelfs in Super Sonic veranderen. Spelers krijgen ook een gelaagd pantser voor hun Palamute, waardoor het min of meer lijkt op de beste vriend van Sonic, Tails.

De samenwerking tussen Monster Hunter Rise en Sonic zal ook gepaard gaan met een paar speciale evenementen, zoals het verzamelen van ringen die over de hele wereld verspreid zijn, en rondrennen op klassieke muziek uit de Sonic-serie. Het evenement omvat ook verschillende kleine Sonic-verzamelobjecten en beeldjes die spelers kunnen verdienen en vervolgens kunnen gebruiken als decoraties in hun in-game huis.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: