Home » Nieuwe Deathloop-update maakt NPC’s slimmer

Nieuwe Deathloop-update maakt NPC’s slimmer

Een nieuwe update voor Deathloop is live en het verandert de manier waarop spelers van moment tot moment beslissingen nemen drastisch.

Game Update 2 (ongeveer net zo groot als Game Update 1) brengt naast bugs en fixes ook een hele reeks veranderingen aan in veel van de systemen van de game. De twee meest opvallende veranderingen die door deze update naar Deathloop komen, zijn dat NPC’s nu een stuk slimmer zijn en dat Colt het moeilijker zal hebben om Julianna te ontwijken tijdens een invasie.

“Game Update 2 verbetert de NPC-reacties en -paden, de helderheid en het uiterlijk van de gebruikersinterface, de kwaliteit van de audiomix en vele andere elementen”, luidt de blogpost van Bethesda over de update. “Het voegt ook het opnieuw toewijzen van de controller toe, evenals bedieningselementen voor gezichtsveld en bewegingsonscherpte voor PS5.”

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: