Home » Modders fixen Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition

Modders fixen Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition

Modders werken hard om Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition speelbaar te maken.

Slechts een week nadat de langverwachte remasters overal waren uitgebracht, beloofde Rockstar Games dat de originelen uiteindelijk op pc beschikbaar zouden komen in een poging om boze fans te kalmeren. De ontwikkelaar van Red Dead Redemption heeft een verklaring uitgegeven waarin hij erkent dat “de bijgewerkte versies van deze klassieke games niet zijn gelanceerd in een staat die voldoet aan onze eigen kwaliteitsnormen, of de normen die onze fans zijn gaan verwachten.” Sommige spelers nemen echter het heft in eigen handen. GTA Trilogy-modders werken samen om het spel te repareren.

Volgens Gamespot hebben alle drie de GTA-titels geplaagd door een groot aantal problemen, variërend van bizarre typefouten tot meeslepende bugs. Maar zoals we al weten, dragen niet alle helden capes; sommigen hebben gewoon een comfortabele stoel nodig om in te zitten en een muis en toetsenbord. Je kunt enkele projecten vinden op NexusMods.

” Better Rain “, door Instanity666, is precies hoe het klinkt. Het lost alle visueel schokkende stortbuien op die momenteel in het spel zijn. De opening van GTA 3 is bijvoorbeeld bijzonder desoriënterend om naar te kijken/te zitten. Een andere mod, genaamd ” Make Los Santos Great Again “, gebruikt de levendige kleurenschema’s waar de PS2-poort van San Andreas om bekend staat. Er is ook zwaardere mist voor meer realisme.

Het nadeel is dat deze mods alleen op pc worden ondersteund, dus consolespelers zitten vast met de defecte Definitive Edition totdat Rockstar begint met het uitrollen van patches en hotfixes. Een support-tweet van vorige week (zie hierboven) verklaarde: “Onze oprechte excuses voor het ongemak en we werken aan het verbeteren en updaten van de algehele prestaties naarmate we verder gaan.”

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: