Home » Harmonix wordt overgenomen door Epic Games

Harmonix wordt overgenomen door Epic Games

Volgens aankondigingen van beide bedrijven wordt muziek- en ritmegame-ontwikkelaar Harmonix overgenomen door Epic Games.

Epic Games heeft op zijn website een verklaring afgelegd over de toekomst van het bedrijf en zegt: “Het Harmonix-team zal nauw samenwerken met Epic om muzikale reizen en gameplay voor Fortnite te ontwikkelen, terwijl het bestaande titels, waaronder Rock Band 4, blijft ondersteunen.”

Voorlopig houdt het bedrijf vast aan de komende seizoenen en evenementen voor zijn games in de pijplijn en zal de ondersteuning op geen enkele manier stopzetten. Afgezien daarvan zijn er weinig details, behalve dat Harmonix-games zoals Rock Bank in de lucht blijven, hoewel de ontwikkelaar verwacht dat de ontwikkelaar in de toekomst ook zijn talenten in Fortnite zal benutten.

Epic heeft de afgelopen jaren natuurlijk zijn tenen gedompeld in interactieve concerten en muziekuitvoeringen, en die trend zal zich ongetwijfeld voortzetten en uitbreiden met een team als Harmonix onder zijn paraplu. Als een team kan overtreffen wat Epic heeft gedaan met ervaringen zoals het optreden van Ariana Grande van afgelopen zomer , zou Harmonix de groep zijn om het te doen.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: