Home » Fortnite: Chapter 2 zal binnenkort eindigen

Fortnite: Chapter 2 zal binnenkort eindigen

Epic Games beëindigt het tweede hoofdstuk van Fortnite eerder dan verwacht.

Dit evenement is een eenmalig exemplaar, wat betekent dat je het niet opnieuw kunt spelen nadat je het hebt voltooid. Epic raadt makers van inhoud en spelers aan om hun playthrough op te nemen, omdat dit de enige manier is om het opnieuw te zien.

The End zorgt ervoor dat groepen van maximaal 16 spelers samen in de rij kunnen staan. Vrienden kunnen 30 minuten voordat het evenement begint samenkomen. Dit huidige seizoen eindigt een dag eerder dan Epic oorspronkelijk had aangekondigd, dus iedereen die zich nu tussen 4 december aanmeldt, ontvangt een beloning van 225.000 XP. Spelers die deelnemen aan het The End-evenement verdienen een laadscherm met een thema en een wrap. Van 26 tot 29 november houdt Epic een power-leveling weekend met supercharged XP om spelers te helpen de battle pass te voltooien.

Wat daarna komt, is een gok. Epic zal waarschijnlijk doorgaan met hoofdstuk 3 en een nieuw thema. We weten dat Boba Fett naar de game komt en er gaan geruchten dat The Matrix er ook bij betrokken zal zijn.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: