Home » Blizzard kondigt nieuwe uitbereiding Hearthstone en World of Warcraft aan

Blizzard kondigt nieuwe uitbereiding Hearthstone en World of Warcraft aan

Blizzard zal nieuwe uitbreidingen voor Hearthstone en World of Warcraft gaan uitbrengen.

Het bedrijf kondigt op 19 april 2022 een nieuwe uitbereiding aan van World of Warcraft. Op deze datum zal de uitgever met verdere details komen. De vorige uitbereiding Shadowlands is al uit sinds 2020. Verdere details over de nieuwe uitbereiding van World of Warcraft is helaas nog niet bekend.

Verder heeft blizzard aangegeven dat ze de komende drie maanden enkele nieuwe aankondigen doen. Op 15 maart worden details gedeeld over de eerste drie nieuwe Hearthstone-uitbreidingen die dit jaar verschijnen. Daarna zal het bedrijf ‘een diepere blik werpen’ op de plannen voor Hearthstone in 2022. Blizzard schrijft ook dat de ontwikkeling van een mobiele game in het Warcraft-universum ‘goed vordert’. Details daarover volgen in mei.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: