Home » Nieuwe trailer Kirby and the Forgotten Land uitgebracht

Nieuwe trailer Kirby and the Forgotten Land uitgebracht

Nintendo heeft een trailer uitgebracht die zes minuten duurt voor Kirby and the Forgotten land.

Nintendo heeft een nieuwe zes minuten durende overzichtstrailer uitgebracht voor Kirby and the Forgotten Land die verder kopieermogelijkheden, mondvol-modus, Waddle Dee Town en meer laat zien voorafgaand aan de release van de game op Switch later deze maand.

Met de game die op 25 maart uitkomt, helpt deze nieuwe trailer je tot die tijd, vooral als je de demo die beschikbaar is voor Kirby and the Forgotten Land al hebt uitgeprobeerd. Het begint met het decoreren van hoe Kirby zelfs aankomt in het misschien wel-de-aarde-maar-genaamd-Vergeten Land. Hij wordt opgezogen in een angstaanjagende onweerswolk en spuugt terug naar dit nieuwe mystieke land waar hij ontdekt dat hij de ontvoerde Waddle Dees moet redden van de meedogenloze Beast Pack.

Van daaruit belicht de trailer veel van de nieuwe kopieermogelijkheden (en hun upgrades) die in de game te vinden zijn. Er is de Hammer, die kan worden opgewaardeerd tot een meer verwoestende Toy Hammer of de op stenen gebaseerde Wild Hammer. Er is de bom, die kan worden geüpgraded tot een bomvaardigheid die meerdere explosies aan elkaar koppelt. Er is zelfs een winderige tornado die kan worden opgewaardeerd tot een tornado met bliksem. Natuurlijk is er nog veel meer, zoals de Needle en zijn Cluster Needle-upgrade, de Ranger-kanonvuurvaardigheid en zijn snellere Noble-variant, en de Drill met zijn Pencil Drill-upgrade die harder toeslaat.

Alsof de kopieermogelijkheden nog niet genoeg waren, toont de trailer meer van Kirby’s Mouthful Mode, waarin hij iets volledig verslindt om een ​​geheel nieuwe vorm aan te nemen. We zien meer van de auto, maar we krijgen ook een aantal nieuwe te zien, zoals de trap en de koepel.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: