Home » Splatoon 3 heeft een releasedatum

Splatoon 3 heeft een releasedatum

Splatoon 3 wordt op vrijdag 9 september gelanceerd voor Nintendo Switch, dat heeft Nintendo bevestigd.

Een nieuwe trailer heeft vandaag zijn 4v4 online Turf War-gevechtsmodus getoond in “een mix van nieuwe en bekende podia”. Vers van de boot hier is Eeltail Alley, een nieuw niveau, en de stringer, een boogvormig wapentype waarmee je zowel verticaal als horizontaal inkt kunt afvuren.

In de modus voor één speler vecht je ondertussen tegen de Octarians en “ontdek je de geheimen van Alterna en de Fuzzy Ooze”. Ik twijfel er niet aan dat Splatoon-meester en Eurogamer-hoofdredacteur Martin Robinson opgewonden is door de geluiden daarvan.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: