Home » Charles Leclerc is coverster van F1 2022

Charles Leclerc is coverster van F1 2022

Charles Leclerc krijgt dit jaar van EA Games de rol van EA SPORTS-ambassadeur. 

Dat betekend dat hij dit jaar de coverster is van F1 2022, welk 1 juli wereldwijd verschijnt.

De recente wereldkampioen Max Verstappen siert dit jaar de cover van de Champions Edition van F1 2022. Spelers kunnen nu ook de Champions Edition pre-orderen: deze editie eert voormalige wereldkampioenen: Lewis Hamilton, Sebastian Vettel, Fernando Alonso en de huidige titelhouder Max Verstappen. De Champions Edition wordt geleverd met drie dagen eerder toegang tot de volledige game en extra content, waaronder een tijdelijk beschikbaar Miami-contentpakket.

Have your say!

0 1

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: