Home » Apex Legends Mobile wordt volgende week wereldwijd gelanceerd

Apex Legends Mobile wordt volgende week wereldwijd gelanceerd

Vanaf volgende week kan je Apex Legends op je mobiel spelen.

Het is niet lang geleden dat ontwikkelaar Respawn Entertainment’s bevestigde dat zijn gratis te spelen Battle Royale-shooter Apex Legends in mei eindelijk zijn debuut op mobiele apparaten zou maken – en nu is de ontwikkelaar nog een stap verder gegaan, wat bevestigt dat het op weg zal zijn naar iOS en Android aanstaande dinsdag 17 mei.

De overstap van Apex Legends naar mobiel werd afgelopen april officieel gemaakt, toen Respawn bevestigde dat het een volledig aparte entiteit zou zijn voor zijn console- en pc-tegenhangers, wat betekent dat spelers unieke gevechtspassen mogen verwachten, zelfs alleen mobiele kaarten en gameplay – hoewel geen cross-play . Het belooft ook om de ervaring specifiek voor mobiele apparaten aan te passen, zoals gestroomlijnde bedieningselementen voor touchscreens.

Apex Legends Mobile is al geruime tijd beschikbaar voor geselecteerde spelers , nadat het eerder dit jaar aan regionale tests was begonnen, maar Respawn heeft nu bevestigd dat het klaar is om de ervaring wereldwijd uit te rollen, met de volledige lancering van iOS en Android nu gepland voor volgende dinsdag, 17e Kunnen.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: